Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Norra

Veckans lag #3 – Norra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt – Pavel Krajcovic, Boden

Krajkovic hade inte särskilt mycket att göra mot SK Lejon i veckan men han gjorde det som krävdes. 18 av 19 skott räddade han och hjälpte sitt Boden till vinst med 1-4.

Back – Emil Wikström, Piteå

Att det finns potenta backar i Piteå behöver man inte hymla med men oftast pratar man gärna om Matuschkin och Victor Nilsson. Emil Wikström har emellertid smugit bakom nämnda duo och har med sina sju passningspoäng och +8 varit tongivande, inte minst den här veckan. 0+4 mot Vännäs.

Back – August Hansson, Östersunds IK

19-åringen fortsätter att imponera, inte minst i produktionen. Ytterligare en passningspoäng i veckans enda match mot Örnsköldsvik. Det skickar upp yngligen på 7 poäng på sex matcher hittills. Andra spelare på samma poäng men med fler matcher spelade hittar vi Tommy Wargh och Felix Dahlroth, bara PHC-backarna Matushkin och Nilsson har producerat mer.

Forward – Petter Mäkitalo

Han börjad veckan med att göra ett mål mot Kalix i en match som nog blev jämnare än många tänkt sig. Mot Vännäs öppnade han spjällen rejält, men han väntade till den tredje perioden innan han drog till med 3+1. Firma Isakssson/Mäkitalo har gett Piteå en ny dimension, och med Högberg i en egen line så har man nu två sylvassa offenisva enheter.

Forward – Magnus Isaksson, Piteå

Som jag så tydligt nämnde förra veckan så är det omöjligt att inte ta med Isaksson. Den här veckan var det liksom inget snack om det. 1+8 på två matcher. Man kan säga vad man vill om motståndet under söndagen, ett rejält skadeskjutet Vännäs som gjorde vad de kunde, men Isakssons poängskörd är ingen slump.

Forward – Sebastian Huczkowski, Boden

Boden har matchats sparsamt den senaste tiden och lägger nog stort krut på att träna hårt istället. Oavsett vad så fortsätter ”Husse” att leverera. 1+1 i vinsten 4-1 mot SK Lejon ger väl ingen skrämselhicka men Huczkowski är konskvent i sin produktion.

Coach – Robert Lahti, Kiruna IF

I veckan tog man emot den dåvarande serieledaren, Teg, och visade att man kunde nautralisera topplinan med Mannberg och Tano. Vinst mot serieledaren och upp ovanför Allettan-strecket. Det gör Lahti till veckans coach.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.