Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Södra

Veckans lag #3 – Södra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt – Anton Malmborg, Halmstad

En vinst och en förlust brukar sällan leda till en plats i veckans lag men Malmborg har varit oförlåtligt bra i flera veckor. Mot Tyringe stängde han butiken helt och i förlustmatchen mot Mörrum stod han emot bombardemanget mycket väl.

Back – Andreas Frisk, Mörrum

Andreas Frisk stod för två bra insatser den gångna veckan och det resulterade i två vinster för Mörrum. I veckans första match mot Halmstad noterade han två mål och i mötet med Kalmar stod han får lika många passningspoäng.

Back – Oskar Carlsson, Vimmerby

En tuff start för Vimmerby som lag men Carlsson har varit enastående i så gott som varje match. Tillsammans med Semjonov är han poängmakare av rang i den här serien. Hans fem mål så här långt talar sitt tydliga språk.

Forward – Fabian Ilestedt, Nybro Vikings

Han började veckan med att vara ganska anonym, men då klev andra fram i mötet med Tranås. När det verkligen behövdes så var Ilestedt glödhet. I den tidiga seriefinalen så lyckades han bli hjälte med sina två mål, varav det sista målet blev matchvinnande.

Forward – Marcus Paulsson, Mörrum

Försvarsspelet klickar inte i Mörrum ännu. Då är det rätt skönt att man har en sylvass Paulsson att tillgå. Fyra mål den veckan och han toppar poängligan med strax under två poäng per match.

Forward – Roman Smejonov, Vimmerby

Om det var någon som inte riktigt trodde att Semjonov skullde kunna hävda sig som poängspelare i den södra serien kan ni väl tänka om nu. 13 poäng i bottenlaget Vimmerby talar sitt tydliga språk. Semjonov växer dessutom ut mer och mer som en av de stora ledarna i Vimmerby.

Coach – Peter Johansson, Mörrum

Fem poäng och två vinster den här veckan. ”Piva” har börjat skapa en tydlig struktur i ett annat annars virrigt Mörrum. Frågan är hur lång tid han behöver på sig för att hitta ett försvarsspel som håller i sextio minuter i mer än en match. Det kommer att bli nyckeln för Mörrum hurvida de ska med till Allettan efter jul.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.