Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Västra

Veckans lag #3 – Västra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt – Gustav Bågenvik, Grums

Grums chockar just nu alla förutom Grums själva möjligtvis. Tre meriterande vinster mot Mariestad, Borlänge och nu senast Lindlöven. En stor anledning till succén stavas Bågenvik. Ha har gått från att vara en lovande juniormålvakt till att som senior klickat i Grums.

Back – Tobias Aronsson

Endast en match under förra veckan men Aronsson visade fram fötterna även där. Det är ingen slump att att Aronsson tagit plats i samtliga upplagor av Veckans lag hittills. 1+1 i den enda matchen och ikväll väntar derby mot Skövde. Räkna med att Aronsson fortsätter vara tongivande.

Back – William Eriksson, Grums

Det går inte att sluta imponeras av unge Eriksson. Junior och ligger i toppen av backarnas poängliga. Som om det inte vore nog så fortsätter förtroendet att öka stadigt för ynglingen som fick chansen att lägga avgörande straffen mot Lindlöven och föga förvånanade så satte han den. Vad är nästa steg?

Forward – Markus Persson, Borlänge

Det finns ingen i hela Hockeyettan som gjort lika många mål som Persson och han bara fortsätter leverera hattrick för andra veckan i rad. Med dessa resultat så får man först och främst respektera att Persson är en fenomenal hockeyspelare. För det andra sätter det här hans dedikation för Borlänge i annat ljus för jag törs lova att det finns åtminstone två handfulla lag i Hockeyallsvenskan som vill lägga labbarna på Perssons produktionsförmåga.

Forward – Sonny Karlsson, Malung

Stabiliteten själv. Han är kanske Malungs viktigaste spelare offensivt, men det som imponerar mest är balansen. Han har bara varit inne på tre mål bakåt den här säsongen i ett lag som släppt in 30 mål.

Forward – Jesper Lindén, Mareistad

Han är knappats den som får mest rubriker men han fortsätter att producera för sitt Mariestad. Nio poäng på sex matcher talar sitt tydliga språk. Två poäng i förra veckans enda match och går som Aronssons in i ett derby ikväll, sticker han ut och får lite rubriker? Låt oss hoppas det.

Coach – Erik Koskela, Grums

Det Koskela inte har i rutin tar han igen med entusiasm. Han har fått Grums att tro på det och det räcker långt, tydligen. Vinster mot topplagen, en het målvakt och sen får man nog inte förbise att de passionerade fansen som försvarar laget till dumdristighet. Välförtjänt framgång.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.