Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Norra

Veckans lag #4 – Norra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Notera; Den föregående veckan spelades endast fem matcher i den norra serien, det gör bedömningen aningen missvisande.

Målvakt

Robin Christoffersso, Östersund

I toppmötet med Boden visade Christoffersson återigen att han är mogen för tuffare matcher. Av de 44 skotten han fick ta emot motade han 42 av dessa och tillhörde en av matchens giganter. En match som Östersund däremot fölorade med 2-1.

Backar

Samuel Ivanic, Kiruna IF

Kiruna IF vann övertygande i veckans enda match med 2-6 borta mot SK Lejon. Ivanic noterade säsongens första mål för säsongen

David Westlund, Östersund

En av Hockeyettans stabilaste backar börjar komma igång. En poäng i seriefinalen som hans Östersund förlorade. Men man får titta utanför poängprotokollet om man ska Westlunds styrka och storhet. En ledare och en hockerarebetare uti fingerspetsarna.

Forwards

Alexander Selin, Kiruna AIF

Kiruna AIF spelade två matcher under föregående veckan. Båda mötena var mot Kalix och resulterade en klar vinst och en lika klar förlust. Alexander Selin var emellertid konsekvent bra i båda matcherna och noterade 2+1.

Elias Edström, Teg SK

I veckans enda match mot Örnsköldsvik vann Teg ganska komfortabelt. Siffrorna skrevs till slut till 4-1 och Teg fortsätter att vinna. En av föregrundsfigurerna i Teg den här säsongen och den här veckan var Elias Edström som centrar den så framgångsrika linan med Anton Tano, Edström och Sebastian Manberg. 1+1 för centern.

Kevin Loppatto, Boden

Han ligger tvåa i den interna poängligan och har under säsongen visat fin form. I veckans enda match mot Österund öppnade han målkyttet genom att få hål på Christoffersson och sätta press på ÖIK i seriefinalen. Amerikanen Loppatto har defintivt potential för spel högre upp i seriesystemet.

Tränare

Lars Molin, Boden

Vinner man en tajt seriefinal så måste man premieras. Molin har lyft Boden den här säsongen och kan mycket väl ta Boden vidare från Allettan till ännu en kvalserie.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.