Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Södra

Veckans lag #4 – Södra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt

Joakim Strandberg, Tyringe

Tyringe har haft ett litet trendbrott i veckan även om det bara blivit 1 av 6 poäng men målvakten Joakim Starndberg har varit strålande. Först spelade han hem en poäng borta mot Tranås i onsdags för att på söndagen rädda kvar Tyringe i matchen mot KRIF, 54 räddningar totalt och inte mindre än 28 i mittenperioden. Strandberg är i zonen.

Backar

Filip Halvordsson, Tranås

När Alasaari plötsligt försvann från Tranås så innebar det att någon annan var tvungen att kliva fram. Halvordsson har tagit denna platsen med bravur. Stabilt defensivt spel kryddat med 1+1 i det offensiva spelet. Viktigt för Tranås med tanke på veckans turbulens.

Daniel Karlsson, Troja-Ljungby

Daniel ”Trucken” Karlsson med över 700 matcher i Troja-dressen fortsätter spela en stor roll i sitt Troja. Tillsammans med Niklas Enberg bildar han ett av seriens stabilaste backpar och med +12 är han bäst i serien. I veckan som gick bidrog han på nytt med ett gediget backspel i Trojas seger mot Kallinge-Ronneby.

Forwards

Julius Selle Larsson, Kalmar

Selle Larsson växlar upp i sitt KHC och i veckan som gick har sen snabbskrinnande forwarden ståt för 2 mål och 1 assist och varit en av KHC:s allra bästa spelare i lagets två matcher.

Adam Ingvarsson, Mörrum

I firma Paulsson – Ingvarsson – Melén har Mörrum en kedja som bär Laxarna match efter match. Centern Ingvarsson får sällan de stora rubrikerna men har en riktigt fin vecka bakom sig i Mörrums seger över Borås blev det 1 mål och 2 assist och placerar sig just nu på en tredjeplats i poängligan i den södra serien.

Tobias Sjökvist, Tranås

Tranås har en vecka bakom sig med två segrar och i segermatchen över Hanhals på bortais blev det två mål för Sjökvist. Värvad som en spelskicklig och producerande spelare börjar han nu växla upp och det är viktigt för Tranås.

Tränare

Karl Helmersson, Tranås

Trots en stökig vecka med tapp av Jesper Alasaari och Eric Gustafsson så har Helmersson coachat sitt lag till två segrar (Tyringe & Hanhals), livsviktiga sådana i jakten på Allettanplats. Starkt!!!

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Tobias Johansson, 37 år från Kalmar. Representerat Kalmar HC och Tingsryds AIF. La skridskorna på hyllan 2003. Efter det jobbat som sportchef, styrelseordförande och klubbchef i Kalmar HC. Kommer att bevaka HockeyEttan med fokus på Kalmar HC och Nybro Vikings IF. Tips, frågor? tobias.johansson@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.