Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Norra

Veckans lag #5 – Norra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt Markus Ekholm-Rosén, Kiruna AIF

AIF spelade tre matcher under förra veckan. Ekholm-Rosén stod i samtliga matcher, däribland derbyt mot antagonisten Kiruna IF. Två vinster och en förlust. AIF har nu häng på sista platsen till Allettan, men med tre (!) matcher mer spelade än femman Kalix. Solid vecka av IFK Ore-produkten.

Back – Viktor Nilsson, Piteå

Nilsson har varit bra hela säsongen men fått ta ett kliv in i rampljuset i Matushkins frånvaro. Passade fram till avgörande 1-0 i derbymötet med Boden. Noterade samma prestation mot Örnsköldsvik. Har noterat lika många poäng som Felix Dahlroth i Boden och toppar tillsammans med honom backarnas poängliga.

Back – Erik Näslund, Östersund

Han missade de inledande två matcherna på säsongen men har sedan dess varit med och bidragit i allra högsta grad. ÖIK-produkten återvände förra säsongen till klubben och har haft en strålande säsong hittills. Ännu en bra vecka bakom sig och har fortfarande inte varit inne på ett enda mål bakåt, något han är ensam om bland backarna i norr.

Forward – Jesper Schiöler, Östersund

Ni kan historien vid det här laget. Tryout och nu succé. 08:an Schiöler har haft en produktiv vecka med bud på mer. 2+2 i veckans två matcher och det fanns som sagt utrymme för mycket mer. Formtopp!

Forward – Patrik Enberg, Teg

Efter en trög start så har Enberg kommit igång och är en av de som lyser starkast bakom topplinan. Två mål i mötet med Kiruna AIF och en bidragande anledning till att Teg kunde återta serieledningen under söndagen.

Forward – Joakim Högberg, Piteå

Har levt i skuggan av giganten Magnus Isaksson men har på sistone fått visa upp hur fantastiskt skicklig hockeyspelare han är även utan Isaksson. 1+3 den gångna veckan och var en av nycklarna när man derbybesegrade Boden i början på veckan.

Coach – Anders Johansson, Piteå

Två matcher och två vinster. Johansson driver det här kollektivet i rätt riktning. Man visade mental styrka att kunna studsa tillbaka i den andra delen av dubbelmötet med Boden och att vinna på bortaplan mot Örnsköldsvik på ett övertygande sätt talar om harmoni i Piteå.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.