Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Östra

Veckans lag #5 – Östra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt  Daniel Marmenlind, Visby/Roma

Veckans enda match spelades mot Väsby, så nära en toppmatch man kan komma och Marmenlind storspelade när man lyckades vinna med 3-2. Marmenlind har haft en stabil säsongsinlending där han noterat två nollor och där han i snitt släpper drygt en puck förbi sig per match. Han ger sitt lag chansen att vinna varje match.

Back – Erik Palm, Visby/Roma

En bra inledning på säsongen från Palms sida. Spelade fram till till avgörande 3-2 mot Väsby i veckans enda match. Har tagit stora kliv rent offensivt den här säsongen och håller ett dubbelt så högt poängsnitt än han hade i fjol.

Back – Isak Andersson, Vallentuna

Vallentuna tog en blytung seger mot Segeltorp i jakten på den sista platsen till Allettan. Isak Andersson visade fram fötterna ordentligt och noterades för två viktiga passningspoäng när matchen stod och vägde.

Forward – Christian Blomqvist, Wings

Wings fortsätter att vinna och nu ska det mycket till för att man ska rasa bort från en Alletta. Christian Blomqvist spelar en huvudroll rent offensivt i varje drabbning. 1+3 i veckans enda match mot Strömsbro.

Forward – Victor Colton, Hanviken

Colton har börjat vakna till i sin produktion. Han hämtades från Arboga inför säsongen och i det viktiga mötet med Enköping noterade han tre nya passningspoäng. Ännu inget mål för Trångsunds-produkten som brukar göra dubbelt så många assist som mål under en säsong.

Forward – Robin Sjörén, Huddinge

Två mål mot Hammarby i utskåpningen och islossningen. Medens de mer kända namnen lyser med sin frånvaro i produktionen så kliver Sjörén in i handlingen. Stod för viktiga 1-1 mot Hammarby och passade också på att stänga butiken med sitt 8-2.

Coach – Hans Särkijärvi, Visby/Roma

”Säcken” har ett rykte utåt om att spela tråkig hockey, men något han verkligen presterar överallt är ett strukturerat spel över hela banan. Alla vet precis vad de ska göra, bättre förutsättningar än så kan man inte ge sitt lag. Den här veckan lyckades han få sitt manskap att verkligen ta upp jakten på Hudiksvall.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Västra

Hockeyettan Västra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.