Connect with us

Prenumerera

Hockeyettan Västra

Veckans lag #5 – Västra

VECKANS LAG. Varje måndag plockar vi ut veckans lag. Ett lag för varje serie. I slutet av grundserien sätter vi ihop de spelarna som fått flest utmärkelser i Veckans lag och premierar spelarna och klubbarna de representerar på ett speciellt och fördelaktigt sätt.

Du som supporter kan också delta genom att varje vecka kommentera vilken/vilka spelare som saknas. Är motveringen tillräckligt stark premieras spelarna med poäng i vårt system och den spelare som fått flest poäng när vi summerar får titeln ”Höstens supporterspelare” och får ett pris precis som de övriga i ”Höstens veckans lag”.

Målvakt – Gustav Bågenvik, Grums

Alla superlativ för den förre LHC-junioren börjar ta slut. Match efter match spelar han på en betydligt högre nivå än vad man tänker är möjligt i Hockeyettan. Inte ens ett speluppehåll kunde rucka på hans form.

Back – Jesper Alasaari, Lindlöven

Det har varit mycket fram och tillbaka för Alasaari. Från att ha varit en tongivande spelare i Tranås så blir han nu detsamma i Lindlöven. Två viktiga assist i matchen mot Kumla och det finns mycket mer att vänta av den gode Alasaari.

Back – Jim Jakobs, Mariestad

Jim Jakobs är i första hand en väldigt skicklig hockeyspelare på isen rent spelmässigt. Lägg där till hans ledaregenskaper. Han skyr inte det fysiska spelet och tillsammans med Tobias Aronsson får man de bästa av två världar. Avgörande assist till matchvinnande målet mot Eskilstuna Linden.

Forward – Pelle Hedlund, Grums

Tillsammans med Jesper Norbäck är Hedlund en av flera duos i den västra serien som glänser. Ödmjuk och produktiv kille som återigen visade vägen för sitt Grums. 1+1 i vinstmatchen mot Surahammar med 4-1. Ny poängligaledare i den västra serien.

Forward – Alexander Kovalonok, Lindlöven

Vinst med 6-5 mot Kumla i ett derby som hade det mesta utom försvarsspel. 1+2 för forwarden som alltid levererar och det är föga förvånanande att firma Kovalonok/Lalander driver detta Lindlöven framåt. Nyligen nybliven pappa dessutom som inte verkar ha hämmat produktionen.

Forward – Jesper Lindén, Mariestad

Han öppnade målskyttet för Bois mot Eskilstuna och ser ut att gå mot sin poängmässigt bästa säsong. Snittar en poäng per match, dubbelt så mycket som ifjol. Har potenatial att spela högre upp i seriesystemet igen.

Coach – Erik Koskela, Grums

Den otroligt ödmjuka Koskela fortsätter att leda sitt Grums på ett imponerande sätt. Man hade serieledningen efter matchen mot Surahammar tills Mariestad slog Linden. Man får emellertid en känsla av att det inte kommer vara sista gången de nosade på den positionen.

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Skrivit och följt Hockeyettan i över tio år, både som journalist och i olika roller i diverse klubbar i Hockeyettan, SHL och SDHL. Bevakar i synnerhet Tranås AIF. Hockeyettan Södra i allmänhet. Ansvarig utgivare för Hockey365.se. Tips, frågor? toni.lappalainen@hockey365.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa just nu

Kalmar HC:s stora överraskning

Hockeyettan Södra

Kalmar upp på Allettan-plats

Hockeyettan Södra

”Vi har en bra känsla”

Hockeyettan Östra

”Det var förkrossande”

Hockeyettan Södra

Spelbloggen: Piteå tar det här

Spelbloggen

Förre LHC-duon förstärker KRIF

Hockeyettan Södra

”Vi är ett topplag av en anledning”

Hockeyettan Västra

Lappalainen: ”Är det dags för poolspel i Norr?!”

Toni Lappalainen

Veckans lag #5 – Södra

Hockeyettan Södra

Veckans lag #5 – Östra

Hockeyettan Östra

Reklam

SAMARBETSPARTNER

Hockey365 på Facebook

Loading...

REKLAM

Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.

Copyright © 2019 Hockey365.se

Connect
Skaffa vårt nyhetsbrev

Missa inget från sajten och missa heller inte chansen att vara med i våra tävlingar om biljetter och andra spännande priser.